ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА БЕЙБИ ЕМАГ !

Настоящите „общи условия“ уреждат отношенията между „Бейби Емаг“ ЕООД ( собственик на www.babyemag.bg ) и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн babyemag.bg (наричан по-долу „сайт“). „Бейби Емаг“ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. Велинград, пл.Свобода и ЕИК 123456789. www.babyemag.bg e онлайн магазин за продажба на бебешки и детски дрехи. Всеки потребител, който използва сайта www.babyemag.bg се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

Всички цени, обявени в сайта включват ДДС. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента. Доставката се заплаща допълнително, за подробна информация моля прочетете ТУК.

Пазаруването от сайта не изисква регистрация. За да направите валидна поръчка е необходимо да ни предоставите определени данни – имена, адрес, телефон, и-мейл адрес, които ще бъдат използвани за да обработим и изпратим поръчката, и тя да бъде получена от вас. С покупката на артикул/артикули от сайта, клиента автоматично дава съгласието си при определени случаи да получава рекламни и-мейли от babyemag.bg, които промотират сайта или продукти от сайта. Броят на рекламните съобщения обикновено не надвишава 12 бр. годишно.

Клиент, закупил стока от онлайн магазин babyemag.bg има право да я върне в седем дневен срок след получаването и, но само ако са спазени условията за рекламации.
„БейбиЕмаг“ ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на тази страница.
Желаем Ви приятно пазаруване!